Voice Dialogue

De Voice Dialogue methode heeft als uitgangspunt dat elke persoonlijkheid uit een reeks van verschillende sub-personen bestaat. Sommige sub-personen hebben grote invloed op je leven en de keuzes die je maakt, andere zijn ondergeschikt. Dit kan per situatie verschillen.

Veel voorkomende sub-personen zijn bijvoorbeeld de perfectionist, de controlehouder, de ambitieuze, de pleaser, de zorger, de onzekere, de vechter, de genieter, de avonturier, de innerlijke criticus, etcetera. Elke sub-persoon heeft een eigen stem, eigen verlangens of angsten en een eigen functie in je leven.

In een Voice Dialogue sessie geef je je sub-personen een voor een letterlijk een fysieke plek in de ruimte en ga ik als facilitator in gesprek met die sub-personen. Zo leer je je sub-personen beter kennen en leer je meer over de kwaliteiten, het ontstaan en de functie van die sub-personen.

Hoe beter jij je sub-personen kent, hoe meer inzicht je krijgt in je innerlijke drijfveren op persoonlijk en professioneel vlak. Hierdoor leer jij meer regie te voeren over je sub-personen en meer bewust keuzes te maken vanuit jezelf (en niet vanuit de automatische reacties van je sub-personen).

Heb je interesse of zou je graag meer informatie ontvangen? Stuur dan een bericht naar selmapostma@plyng.nl. Ik neem dan contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.