Over Plyng

Figure out the rhythm of life and live in harmony with it ― Lao Tzu

Plyng
Plyng staat voor inzicht. Daar begint het immers allemaal mee. Plyng staat ook voor ‘playing’, vrijheid in denken. Zodat je met meer plezier, creativiteit en betrokkenheid in je werk en in je leven staat.


Selma Postma
Met mijn coaching praktijk voor high professionals, heb ik van mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling mijn werk gemaakt. Als jurist bij een van de grootste Nederlandse advocatenkantoren heb ik aan de top van de markt geadviseerd. Als lid van het directieteam van een vastgoedonderneming heb ik in de modder van de economische crisis gestaan. Ik ben ernstig ziek geweest en heb ontdekt dat onder mijn hoofd ook een lichaam zit. Mijn competenties en ervaringen, opgedaan als professional en privé, neem ik mee bij mijn invulling van het coachvak.

Naast mijn coaching werkzaamheden ben ik actief als trainer vaardigheden bij de Beroepsopleiding Advocaten en ben ik als intervisiebegeleider een aangewezen deskundige voor kwaliteitstoetsen (NOvA).

Coachingsstijl
Ik combineer mijn rationele, analytische kant met mijn intuïtieve, sensitieve kant. Hierdoor breng ik op down to earth wijze verbinding tussen hoofd en hart. Door ook lichaamsgericht te werken weet ik op een dieper niveau iets los te maken en krijg ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging.

Gecertificeerd coach
* Mensgericht coachen, jaartraining Academie voor Counselling en Coaching
* Verdiepend coachen bij stress & burn-out, jaartraining Europees Instituut/ De Baak
* Werken met lichaamstaal,  jaartraining De Alchemist
* Voice Dialogue facilitator, Berry Collewijn van B.E.E.R.
* NLP Practitioner, Richard Bandler, via M. Honkoop NLP trainingen
* DISC en Drijfveren, DISC Benelux
* Mindfulness in coaching, Van Kempen Impuls

En verder…
Samen met mijn man en onze hond woon ik in Rotterdam, stad van genieten met opgestroopte mouwen. Ik word heel blij van reizen, wandelen, lekker eten, een goed boek, een film die mij raakt. Sporten, yoga en mediteren zorgen ervoor dat ik niet in mijn hoofd verdwaal.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.